Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤ2

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/4/2016 η προγραμματισμένη επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ2 τάξης με τη δασκάλα τους Ντόντη Μαρία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης για να πάρουν μέρος στην εκπαιδευτική δράση "Συλλέγω εμπειρίες" με υπεύθυνη την κα Ροδή Ελευθεριάδου, δημοτική Σύμβουλο και εκπαιδευτικό.
Τα παιδιά ανακάλυψαν
με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος με θέμα το πέρασμα στον κόσμο του βιβλίου με την ανάγνωση του βιβλίου "Η Αλάστρα".

Παραθέτω  ενημέρωση από σχετικό site

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού του Δήμου Κατερίνης, με αφορμή την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, φιλοξενούν στο χώρο τους, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου, τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά, «Συλλέγω Εμπειρίες».
Σκοπός του προγράμματος είναι να ανακαλύψουν τα παιδιά με έναν διαφορετικό τρόπο, την διοργάνωση ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος με θέμα την μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον.
Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και χρηματοδοτούνται από δωρεά του Ι.Σ.Ν. σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Future Library και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες