Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ ΤΑΞΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Α.   Από 1 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου 2016 γίνονται οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ Δημοτικού στο σχολείο μας.
     Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι:

1.       Αίτηση εγγραφής (δίνεται από το σχολείο και συμπληρώνεται από τον γονέα)
2.       Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας παιδιού (Β.Υ.Π.) όπου φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
3.       Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο δίνεται από το σχολείο και συμπληρώνεται από τον παιδίατρο (σε απουσία παιδιάτρου και από γενικό ιατρό ή και παθολόγο)
4.       Αποδεικτικό στοιχείο που φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. Συγκεκριμένα ζητούμε φωτοτυπία της φορολογικής δήλωσης (πρώτη σελίδα που καταγράφονται τα στοιχεία μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερομένου).
5.       Βεβαίωση παρακολούθησης Νηπιαγωγείου. Αυτή δίνεται μετά τις 15 του μηνός και προσκομίζεται αμέσως για να επισυναφτεί μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
        Να σημειώσουμε ότι:
1.        Τη σχολική χρονιά 2016-17 στην Α  τάξη του Δημοτικού θα φοιτήσουν όσοι μαθητές γεννήθηκαν από 1-1-2010 έως και 31-12-2010.
2.       Πιστοποιητικό Γέννησης δεν απαιτείται πλέον καθότι αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του πληροφοριακού συστήματος myschool. Ο γονέας δίνει στο σχολείο τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο , πατρώνυμο,  μητρώνυμο,  καθώς και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού.
Β.   Από 1-6-2016 έως και 21-6-2016 γίνονται και οι εγγραφές για το ολοήμερο σχολείο. Υπενθυμίζουμε ότι για να εγγραφεί κάποιος μαθητής στο ολοήμερο σχολείο είναι απαραίτητη η προσκόμιση και από τους δυο γονείς του αποδεικτικού εργασίας ή σε περίπτωση ανεργίας, η κάρτα ανεργίας.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες