Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Ένα μεγάλο <<Ευχαριστώ>> θέλω να πω στους δασκάλους μου, αυτούς που με τόση αγάπη και υπομονή φρόντισαν να επισκεφτώ τη Βουλή και να οραματιστώ το μέλλον μου. 
Αξέχαστη εμπειρία η επίσκεψή μας στα
μουσεία της Αθήνας. Πρώτα της Ακρόπολης,αλλά και πάνω στον βράχο της, απ' όπου είδαμε όλη την Αθήνα και ακούσαμε για την Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Χάρη σε δύο ευεργέτες δημιουργήθηκαν δύο ιδρύματα: το Ευγενίδειο ,στο οποίο παρακολουθήσαμε μια ταινία για τους πλανήτες και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την τεράστια βιβλιοθήκη και το  φανταστικό πάρκο. Εκεί είδαμε και την Εθνική Λυρική Σκηνή .
Η παρέα μας ενώθηκε με τις άλλες τάξεις και διασκεδάσαμε όλοι μαζί. Τελευταίος σταθμός της εκδρομής μας ήταν η Χαλκίδα, όπου είδαμε το εκπληκτικό φαινόμενο της παλίρροιας. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

                                                                                           Πασχάλης Άγγελος Κατσαρός


Πριν λίγες μέρες η τάξη μου το ΣΤ1 μαζί με δύο ακόμα τμήματα πήγαμε εκδρομή στην Αθήνα. Τα αξιοθέατα και τα μέρη που επισκεφτήκαμε ήταν : το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Πλανητάριο,το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, o Παρθενώνας  και το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Ακρόπολης. Ήταν  όλα πολύ όμορφα!!! 
Για μένα αυτή η εκδρομή ήταν η πιο διασκεδαστική και η πιο εκπαιδευτική  που έχω ζήσει ποτέ!!!                                               

                                                                                               Μαρία Σασσάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες