Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


   Λόγω ερωτημάτων από πολλούς γονείς για το κλείσιμο του σχολείου εξαιτίας των προβλημάτων στην τοποθέτηση του ταρτάν εξηγούμε ότι:
1.      Η απόφαση επίστρωσης του ταρτάν έγινε από το Δήμο Κατερίνης μετά από αίτημα της σχολικής κοινότητας (εκπαιδευτικοί και ΔΣ Γονέων) το οποίο κατατέθηκε από τον Ιούνιο του 2018. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πάρθηκε το Νοέμβριο του 2018.
2.      Ο επικεφαλής του συνεργείου επίστρωσης διαβεβαίωσε ότι ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση και τη χρήση του συνθετικού τάπητα, είναι 2 με 3 ημέρες. Το διάστημα 23, 24 και 25/3/2019 ήταν βολικό λόγω και της αργίας της 25ης Μαρτίου. Για το λόγο αυτό ο Δήμος σε συνεννόηση με το σχολείο ξεκίνησε το έργο ώστε την Τρίτη 26/3/2019 η αυλή να είναι έτοιμη προς χρήση.
3.      Λόγω πιθανής αστοχίας υλικού, όπως μας εξήγησαν οι αρμόδιοι τεχνικοί, δεν στέγνωσε το υλικό του ταρτάν με αποτέλεσμα να παρθεί απόφαση να ξηλωθεί και να τοποθετηθεί εκ νέου. Αυτό απαιτεί 3 επιπλέον ημέρες (δηλαδή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ). Οι ενέργειες επανατοποθέτησης έχουν ήδη αρχίσει (παρά τη δυσκολία του καιρού).
4.      Η αντιδήμαρχος κα Π. Μακρίδου αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων για την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 27, 28 και 29/3/2019 αντίστοιχα κατόπιν επιτόπιας πραγματογνωμοσύνης και συνεννόησης με το σχολείο και το συνεργείο επίστρωσης, λόγω των κινδύνων που ελλοχεύουν για την υγεία των μαθητών και του προσωπικού του σχολείου.
5.      Για όλα τα παραπάνω ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των γονέων, μιας και το έργο που επιτελείται θα είναι ωφέλιμο και χρήσιμο για τα παιδιά, που έτσι θα προστατεύονται από ατυχήματα, κάτι που φάνηκε και από την εμπειρία όλων των περασμένων χρόνων. Το πρώτο ταρτάν τοποθετήθηκε το 1999 και άντεξε για πολλά χρόνια, είχε όμως υποστεί μεγάλη φθορά και έπρεπε να αντικατασταθεί.  

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες