Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Βάσει της Φ.6/55081/Δ1/13-5-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, οι εγγραφές για την Α΄ τάξη των Δημοτικών Σχολείων της χώρας θα γίνουν από 15/5/2020 έως και 29/5/2020 στο γραφείο του σχολείου. Για την είσοδο και την παραμονή στο χώρο του σχολείου συστήνεται η λήψη μέτρων λόγω κορωνοϊού, όπως, χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.
   Τη σχολική χρονιά 2019-20, στην Α΄ τάξη του Δημοτικού θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1/1/2014 έως και 31/12/2014
   Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:
1.      Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού (μπλε χρώμα) όπου και φαίνονται οι προβλεπόμενοι εμβολιασμοί του παιδιού.
2.      Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο παραλαμβάνεται από το Σχολείο  και συμπληρώνεται από τον παιδίατρο με ευθύνη του γονέα. Το συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο ΑΔΥΜ επιστρέφεται στο Σχολείο.
3.      Αποδεικτικό Στοιχείο Διεύθυνσης κατοικίας μαθητή. Αυτό φαίνεται στο έντυπο της Φορολογικής Δήλωσης του γονέα (όπου και αναγράφεται η κύρια κατοικία της οικογένειας). Γίνεται ιδιαίτερη σύσταση στην εγκύκλιο να εγγράφονται οι μαθητές αποκλειστικά και μόνο στα όρια της σχολικής τους περιφέρειας. Τα όρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου φαίνονται στον χάρτη που έχουμε αναρτήσει παραπλεύρως.
4.      Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου. Αυτή εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο που φοιτά την παρούσα σχολική χρονιά το νήπιο.

Επισημαίνουμε ότι:
·        Θα τηρηθούν αυστηρά τα όρια των οδών κατοικίας που προβλέπει η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας για τα σχολεία της πόλης.
·        Σχετικά με τα Πιστοποιητικά Γέννησης των παιδιών κάνουμε γνωστό ότι αναζητούνται πλέον από τους Δ/ντές των Σχολείων μέσω εφαρμογής του πληροφοριακού συστήματος MySchool και δεν χρειάζεται να τα προσκομίζει ο γονέας. Σε εξαιρετικές όμως περιπτώσεις που για κάποιους λόγους αυτό δεν είναι δυνατόν, ζητούνται από το γονέα να προσκομιστούν στο σχολείο.
·        Μαθητές που θα εγγραφούν εκπρόθεσμα,  καταθέτουν τα δικαιολογητικά εγγραφής τους στα γραφεία Π/θμιας Εκπ/σης Πιερίας.



ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες