Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Κατόπιν οδηγιών που ήρθαν σήμερα Παρασκευή 11/9 η έναρξη του σχολείου θα γίνει ως εξής:

Τη Δευτέρα 14/9/2020 θα ξεκινήσει η λειτουργία του σχολείου

1.     Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες στις 8,15 το πρωί.

2.     Όλοι (μαθητές-εκπαιδευτικοί) θα φορούν υποχρεωτικά ΜΑΣΚΑ για να μπορούν να εισέλθουν στο σχολείο. Κανείς απολύτως (μαθητής ή εκπαιδευτικός) δεν μπορεί να εισέλθει στο σχολείο χωρίς μάσκα!

3.     Οι μαθητές την πρώτη μέρα θα προμηθευτούν τα βιβλία καθώς και 2 μάσκες υφασμάτινες και 1 παγούρι νερού (εφόσον παραληφθούν έως τη Δευτέρα).  Κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο όμως  θα φορούν δική τους μάσκα που θα έχουν από το σπίτι. Συστήνεται οι νέες μάσκες να πλυθούν πριν τη χρήση τους από τα παιδιά.

4.     Η τελετή του αγιασμού θα γίνει σε αντιπροσωπεία των μαθητών (οι μαθητές της Α τάξης μόνο) στην αυλή του σχολείου στις 11.00 το πρωί. Το σύνολο των μαθητών θα βρίσκεται στις αίθουσες όπου θα είναι παρόντες και οι δάσκαλοι των τάξεων. Μετά τη λήξη του αγιασμού ο ιερέας θα περιέρχεται τις τάξεις για να αγιάσει τους μαθητές.

5.     Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στο σχολείο.

6.     Με τη λήξη του αγιασμού και της διανομής του υλικού (βιβλία, μάσκες-παγούρια) οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο.

7.     Υπενθυμίζεται ότι λόγω επικείμενου συνωστισμού στην είσοδο του σχολείου κατά την άφιξη και αποχώρηση των μαθητών όλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα ακόμη και στο χώρο εκτός της εισόδου (σε μια ακτίνα λίγων μέτρων γύρω από την είσοδο). Αυτό θα γίνεται καθημερινά. Θα ληφθεί μέριμνα ώστε η αποχώρηση των μαθητών στο μέλλον να γίνεται σταδιακά ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

8.     Την επομένη μέρα (Τρίτη 15/9) οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 8,15πμ με τις τσάντες τους.  Η καθιερωμένη σύναξη στην αυλή δεν θα πραγματοποιείται πλέον και η προσευχή θα γίνεται κατά τμήμα.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες