Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


  

 

  Παρακαλούμε θερμά, βάσει και των οδηγιών του ΕΟΔΥ, να μας ενημερώνετε ΑΜΕΣΑ ως οφείλετε, για οποιοδήποτε θετικό  κρούσμα συμβαίνει σε κάποιο μέλος της οικογενείας του παιδιού που φοιτά στο σχολείο, ώστε να παίρνονται άμεσα τα μέτρα προστασίας τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών και του προσωπικού που εργάζεται στο σχολείο. Σε περίπτωση θετικού κρούσματος σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, το παιδί, είτε ως φορέας είτε ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, παραμένει στο σπίτι για 14 ημέρες

  Η αναστολή λειτουργίας τμήματος γίνεται μόνον αν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή ή μέλους του προσωπικού. Ο μη διαγνωσμένος μαθητής θεωρείται απλά στενή επαφή και φυσικά υποχρεούται να παραμείνει 14 ημέρες στο σπίτι ενώ το τμήμα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.

  Οι μαθητές που βρίσκονται σε καραντίνα (όπως οι μαθητές του Γ1 τμήματος που ανέστειλε τη λειτουργία του) δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν έξω από το σπίτι και να έρχονται σε επαφή με άλλους συμμαθητές τους ή να συμμετέχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Αυτό αποτελεί ευθύνη των γονέων και θα πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην τήρησή του.

Ο Δντης

Δ. Καραμούζας

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες