Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τους γονείς του σχολείου μας για τα εξής:

1. Βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας τα 2 επάνω τμήματα του Νηπιαγωγείου (της κας Κλειώς και του κου Βασίλη). Το τμήμα του κου Βασίλη είναι σε πλήρη αναστολή λόγω διαπιστωμένων κρουσμάτων covid-19 από τη Δευτέρα 31/5/2021 και για 10 ημέρες βάσει εντολών της Δ/νσης Εκπ/σης και της Δ/νσης Υγείας. Το τμήμα της κας Κλειώς τελεί σε αναστολή από την Τετάρτη 2/6 μέχρι και την Παρασκευή 4/6/2021 για προληπτικούς, κυρίως, λόγους βάσει εντολής της Δντριας Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας καθόσον η κα Κλειώ που ασθενεί βρέθηκε αρνητική και στα 3 τεστ που υπεβλήθη (self test, rapid test, pcr-μοριακό). Από Δευτέρα 7/6 (πρώτα ο Θεός) θα λειτουργήσει κανονικά. Το 3ο τμήμα του Νηπιαγωγείου (κα Μαρία) βρίσκεται στο ισόγειο και δεν έχει εμφανίσει κανένα κρούσμα μέχρι στιγμής γι` αυτό και λειτουργεί κανονικά. 

2. Στο Δημοτικό δεν έχει εμφανιστεί, μέχρι στιγμής, κανένα γνωστό κρούσμα. Υπάρχουν στενές επαφές κρουσμάτων, είτε από αδέρφια είτε από άλλα πρόσωπα, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε καραντίνα και δεν έρχονται σχολείο. Οι μαθητές που φοιτούν έχουν βεβαιώσεις αρνητικών self test που προσκομίζουν κάθε Δευτέρα.

3. Τη Δευτέρα 31/5 έγινε απολύμανση των Νηπιαγωγείων και σήμερα 3/6 θα γίνει απολύμανση όλων των αιθουσών  και βοηθητικών χώρων του σχολείου.


   Στα μέτρα του δυνατού και των πρωτοκόλλων που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσουμε κάτω από τις ήδη αντίξοες συνθήκες που διανύουμε. Η επικοινωνία μας με τα ανώτερα όργανα (Δνση Εκπ/σης, Δ/νση Υγείας) είναι σε τακτικότατη βάση και ενημερώνουμε για ο,τιδήποτε συμβεί εγγράφως. Τονίζω εδώ ότι, η λειτουργία του σχολείου ή η αναστολή λειτουργίας του,  αποφασίζονται αποκλειστικά από τα ανωτέρω όργανα και ΟΧΙ από τη Δνση του σχολείου. Για το λόγο αυτό ζητούμε την ειλικρινή αποτύπωση κάθε δεδομένου σχετικά με την ύπαρξη ή όχι κρούσματος σε παιδί του σχολείου δηλώνοντάς το εγκαίρως στη Δνση ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. 

Να θυμίσω ότι την εβδομάδα αυτή πρέπει όλου, εκπαιδευτικοί και μαθητές, να παραλάβουμε από τα φαρμακεία 2 self tests.

Τηλ. επικοινωνίας 2351023630 και e-mail: 4dimkate@sch.gr

 O Δντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες