Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

   Λόγω πληθώρας κρουσμάτων σε Δημοτικό και Νηπιαγωγείο καλέσαμε σήμερα, Τρίτη 1/2/2022,  το συνεργείο απολύμανσης ΑΛΚΩΝ για να απολυμάνει το σχολείο. Όλα τα τμήματα λειτουργούν κανονικά.  Θερμή παράκληση προς όλους να δηλώνονται εγκαίρως, τα όποια κρούσματα. Δυστυχώς παρατηρείται καθυστέρηση στη δήλωση κάποιων  κρουσμάτων ακόμα και μετά 2 ημέρες! Το mail για τη δήλωση είναι 4dimkate@sch.gr.

   Μόλις ειδοποιηθούμε από γονέα για κάποιο κρούσμα, άμεσα ενημερώνουμε τους γονείς του τμήματος για τα περαιτέρω. Με την ειδοποίηση για κρούσμα, παύει το κλασικό σχήμα ελέγχου, Τρίτης και Παρασκευής. Το νέο σχήμα ελέγχου που ισχύει πλέον (μόνο για το τμήμα που έχει το κρούσμα) είναι:

1. Για ανεμβολίαστους μαθητές: 1η και 5η μέρα ράπιντ τεστ και όλες οι ενδιάμεσες σελφ τεστ

2. Για εμβολιασμένους μαθητές και προσφάτως (εντός τριμήνου) νοσήσαντες: 1η, 3η και 5η μέρα σελφ τεστ.

   Ως 1η ημέρα ελέγχου εννοούμε την ημέρα που δηλώθηκε το τεστ αν είναι πρωί, αλλιώς την επομένη. 

   Η δήλωση των τεστ γίνεται στο edupass.gov.gr. Ράπιντ τεστ γίνονται (με βεβαίωση του Δντη), δωρεάν, στην Ανδρομάχη (πανηγύρι) καθημερινά από 8.30 έως 15.00. Επίσης και στην Αστική Σχολή Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Αλλιώς, με ατομική χρέωση, στα φαρμακεία.

   Τα επιπλέον σελφ τεστ, εκτός αυτών που προμηθευόμαστε όλοι από τα φαρμακεία, τα ζητούμε από το σχολείο στο τηλ. 2351023630 ή προσωπικά από τη Δνση του σχολείου.

Ο Δντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες