Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ"

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

     Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης σας προσκαλεί να πλαισιώσετε με την ενεργό συμμετοχή και δράση σας το διαδικτυακό project «Συμβουλευτική Γονέων», το οποίο με αφορμή τα νέα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, εντάσσεται στο πλαίσιο της αξιολόγησης και του ευρύτερου Συλλογικού Προγραμματισμού. Tο πρόγραμμα αυτό υλοποιείται με τη συνδρομή και ενεργή συμμετοχή μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας. 

   Το παρόν project θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16/02/2022 και ώρα 18.30 μέσω τηλεδιάσκεψης ενώ θα υλοποιηθεί σε τέσσερις (4) επιμορφωτικές συναντήσεις, διάρκειας 90’ έκαστη. 

   Την εν λόγω δράση θα πλαισιώσουν αξιόλογοι ομιλητές/εισηγητές ανά επιστημονικό πεδίο και κλάδο.   

   Συνεπώς κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή και η συνεργασία σας. 

   Ο σύνδεσμος/link που θα χρειαστείτε είναι ο παρακάτω:https://minedu-secondary2.webex.com/meet/sofipart

   Δικαίωμα εισόδου έχουν οι γονείς των παιδιών του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Καλό είναι η σύνδεση να πραγματοποιείται δέκα λεπτά (10’ ) πριν την προγραμματισμένη ώρα, έτσι ώστε να αποφεύγονται τεχνικά προβλήματα. Το συνολικό πρόγραμμα όλων των διαδικτυακών συναντήσεων που αναλύει  τα στάδια υλοποίησής του σχεδίου δράσης της «Συμβουλευτικής Γονέων», μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας: http://4dim-kater.blogspot.com/

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ"

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες