Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

HALLOWEEN ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 




                                        SO MUCH!!!!!

         Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους γονείς και κηδεμόνες που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα μας και γέμισαν το μπουφέ με εξαιρετικά υπέροχες Halloween  λιχουδιές, δείχνοντας έτσι την αξία της προσφοράς και της συλλογικότητας.            

         Επίσης ευχαριστώ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο πρόσωπο της Προέδρου κ. Κατρανιά Μαρίας, που μας βοήθησε με την προσωπική της παρουσία και μας έφερε  την Κυρία Αρετή Ίτσιου, η οποία εθελοντικά προσέφερε χαρά στους μαθητές- μαθήτριες μας δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν face-painting. Επίσης θερμές ευχαριστίες στην κ. Μαρία Μυρωτή για τις υπεροχες φωτογραφίες που έβγαλε...                                       

                                 THANK YOU MRS ARETI !!!!!

                                 THANK YOU MRS MARIA!!!


  Ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή μου  κ. Δημήτρη Καραμούζα και την υποδιευθύντρια μου κ.  Κική Λαζαρίδου και όλους τους συναδέλφους μου, ειδικά την κ.  Ελένη Μανουσαρίδου των εικαστικών, που ομόρφυνε το σχολείο μας με τις δημιουργίες της.                                                

 

 Τέλος

                    A BIG AND WARM THANK YOU   

To all my spooky, ghostly students…..  who took part and made this Halloween party – event  a grand success with their presence and had fun. I’m very proud of you!!!!

Με εκτίμηση

Ζουγκουρίδου Εύη ΠΕ06

 

 


 


 















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες