Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ




Οι εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και εξωραϊσμού στην κτιριακή υποδομή του σχολείου μας ολοκληρώθηκαν περιμένοντας τις χαρούμενες φωνές των παιδιών.

.Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι : -Επιδιορθώσεις στα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά συστήματα του σχολείου -¬Αποκατάσταση των φθορών της

εξωτερικής τοιχοποιίας ( εξωτερική πλευρά κεντρικής εισόδου σχολείου, εξωτερικής πρόσοψης 1ου ορόφου, του κλιμακοστασίου του σχολείου (σοβάτισμα, βάψιμο) -Καθαρισμός φρεατίου στο προαύλιο του σχολείου -Επισκευές και καθαρισμός της κεραμοσκεπής (αντικατ. καβαλάρηδων, γέμισμα με επίχρισμα των κενών περιμετρικά στη μετόπη της σκεπής και καθαρισμός στα λούκια) -Τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρινης σκάλας, αντικατάσταση των πλακιδίων με καινούρια στα πλατύσκαλα της σκάλας λόγω φθοράς. - Ολική και μερική αποκατάσταση δαπέδων (laminate) και σοβατεπί των αιθουσών διδασκαλίας, -Βάψιμο στα γραφεία διδασκόντων και της διεύθυνσης, αντικατάσταση κουρτινών λόγω παλαιότητας και φωτιστικών. - Αντικατάσταση των κουρτινών σκίασης λόγω παλαιότητας, σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου. Η ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών, επιτεύχθηκε λόγω της συμβολής του Δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής κας Πιπίτσας Μακρίδου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε πολύ, για την συμβολή της που κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, έδειξε άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του σχολείου μας και για την άψογη συνεργασία μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες