Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ


 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 

 

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, 

 

Στα πλαίσια του Πνεύματος των Χριστουγέννων, το 4ο Δημοτικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνουν περιβαλλοντική εκδρομή στην Άνω Μηλιά την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.  

Σκοπός της εκδρομής μας, η γνωριμία μας και η απόκτηση εμπειριών στη φύση. Το τρίπτυχο, γονείς-εκπαιδευτικοί-μαθητές να έρθουν σε επαφή με την φύση, να γνωρίσουν την χλωρίδα της περιοχής καθώς και στο πνεύμα των Χριστουγέννων να στολίσουν ένα φυσικό έλατο με αυτοσχέδια-χειροποίητα, φιλικά προς το περιβάλλον στολίδια. Οι μαθητές-μαθήτριες που θα συμμετέχουν θα συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς-κηδεμόνες τους. Θα επισκεφθούμε τον Πύργο των Λαζαίων, την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, το ξακουστό για το Σταυρό του, ξωκλήσι του Πατροκοσμά. Εφόσον ο καιρός το επιτρέψει Θα περπατήσουμε σε μονοπάτι των Πιερίων ορέων εύκολης προσβασιμότητας. Το μεσημέρι όσοι επιθυμούν μπορούν να γευματίσουν στην ταβέρνα του χωριού και όσοι/ες επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί τους το γεύμα τους, ώστε να γευματίσουν υπαίθρια, (περιοχή Αγίας Παρασκευής.).

 Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να έρθουν με τα παιδιά τους με το προσωπικό τους όχημα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά όσων συμμετεχόντων επιθυμούν να έρθουν με αυτό. Το αντίτιμό της μετακίνησης είναι 5 ευρώ/άτομο.

Η συμμετοχή παγιώνεται με επιστροφή της παρούσας δήλωσης και καταβάλλοντας το αντίτιμο της μεταφοράς ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.  Όσο πιο άμεσα μπορείτε !

Το λεωφορείο θα βρίσκεται στο πάρκο, και όλοι μας θα συναντηθούμε στο σχολείο μας στις 9.30 η ώρα το πρωί.

Ώρα αναχώρησης 10.00π.μ. από το πάρκο. (9.30π.μ. συνάντηση στο σχολείο και όλοι μαζί πηγαίνουμε στο λεωφορείο που θα βρίσκεται στο πάρκο).  Ώρα επιστροφής περίπου 16.00μμ. 

 

'Ατομα συμμετοχής :            Γεύμα σε ταβέρνα  ΝΑΙ   ΟΧΙ 

Ονοματεπώνυμο γονέα:..........................................................Ο/Η Δηλών/ούσα Υπογραφή 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες