Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Etwinning

                                     

Μια Ευρωπαϊκή δράση εκπονείται από τους μαθητές/τριες του σχολείου μας και από σχολεία άλλων χωρών, όπως της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Γερμανίας με θέμα :

"Our Culture Rainbow",
"Ο Πολιτισμός μας ουράνιο τόξο" .
Η δράση eTwinning μας δίνει την ευκαιρία στα παιδιά από διαφορετικές χώρες, να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες.
Κάθε πολιτισμός είναι μοναδικός και κάθε πολιτισμός έχει το δικό του χρώμα, δυναμική και χαρακτηριστικά. Το έργο μας στοχεύει να ενώσει όλα αυτά τα χρώματα κάτω από ένα ενιαίο πολιτιστικό ουράνιο τόξο, επειδή ο διεθνής πολιτισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την κατανόηση όχι μόνο της γλώσσας ή της ταυτότητας ενός έθνους, αλλά και των κοινοτικών εθίμων, κληρονομιάς και παραδόσεων. Το έργο επικεντρώνεται στην εκμάθηση της κουλτούρας των χωρών εταίρων για να αυξηθεί η πολιτιστική συνείδηση των μαθητών μας και να μάθουν να σέβονται διαφορετικούς πολιτισμούς.
Οι μαθητές μας ανταλλάσσουν πληροφορίες για την πατρίδα τους, τις συνήθειες και όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού τους στην αγγλική γλώσσα, θα αποκτήσουν βαθύτερη εκτίμηση για τις δικές τους πολιτιστικές ρίζες, θα αναπτύξουν μια ευρύτερη προοπτική για την πολιτιστική πολυμορφία του κόσμου, θα μάθουν να εκτιμούν άλλες κοινωνικές και πολιτιστικές διαφορές προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την ανεκτικότητα και τον σεβασμό.
Τα παιδιά θα εξασκήσουν την αγγλική γλώσσα σε ένα πραγματικό επικοινωνιακό πλαίσιο, θα
βελτιώσουν τις δεξιότητες ομιλίας μέσω τηλεδιάσκεψης εκτός από τις δεξιότητες γραφής.
Με αυτό το έργο στοχεύουμε να εξερευνήσουμε νέους πολιτισμούς από διαφορετικές χώρες, να δημιουργήσουμε αυτήν την περιεκτική ατμόσφαιρα μάθησης για τους μαθητές μας για τη συμμετοχή και το μοίρασμα με διαφορετικές πολιτιστικές δραστηριότητες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες