Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Στ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 


Την Τετάρτη 5/6/2024 στις 19.00 στο 4ο Δημοτικό σχολείο στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου 2 θεατρικά έργα στην Αγγλική γλώσσα με πρωταγωνιστές τους μαθητές της ΣΤ τάξης έλαβαν χώρα.

1.”The girl with many friends” ΣΤ1 (based on an Aesop Fable ‘The hare with many friends’)
Ο Λαγός με τους πολλούς φίλους του μεγάλου μυθοποιού Αισώπου έγινε "Το κορίτσι με τους πολλούς φίλους" για να συμβαδίζει με την εποχή μας. Όπως γνωρίζουμε σε κάθε μύθο του ο Αίσωπος χρησιμοποιούσε αλληγορίες και ηθικά διδάγματα σημαντικά για τη ζωή του εκάστοτε ανθρώπου. Ηθικό δίδαγμα Δεν χρειάζεται να έχουμε πολλούς φίλους στη ζωή μας αλλά πραγματικούς φίλους.
2. Anything that can go wrong will go wrong…… ΣΤ2
Murphy's Law Ο νόμος του Μέρφι "Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά θα πάει στραβά αργά ή γρήγορα " δηλαδή ότι μπορεί να συμβεί θα συμβεί.3 ζευγάρια ξεκινούν να πάνε ένα ταξίδι στη Ρώμη αλλά δυστυχώς τα αγόρια κάνουν λάθος στην πτήση και καταλήγουν να πάνε στη Γαλλία ενώ τα κορίτσια στη Ρώμη.
ΣΤ1 και ΣΤ2 τραγούδησαν We Are The World We Are The Children!
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων από γονείς και συγγενείς που παρευρέθηκαν σε αυτήν την αποχαιρετιστήρια γιορτή τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν για την θεατρικότητα και την εξαιρετική διαχείριση της Αγγλικής Γλώσσας μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.
‘The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams’. Eleanor Roosevelt





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες