Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!....

Παρουσιάστηκαν κρούσματα στην Α1, Β και Γ τάξη (1 μαθητής/τρια σε κάθε τμήμα). Για το λόγο αυτό και βάσει πρωτοκόλλου έχουμε την εξής πορεία των διαγνωστικών τεστ:

Α. Για την Α1 και Γ τάξη:
1. Για τους ανεμβολίαστους μαθητές έχουμε: Τρίτη 18/1 (σήμερα) rapid test όλοι. Τετάρτη 19/1 self test,  Πέμπτη 20/1 self test,  Παρασκευή 21/1 self test και Σάββατο 22/1 rapid test όλοι (5 test συνολικά)
2. Για τους εμβολιασμένους και προσφάτως νοσήσαντες μαθητές (εντός τελευταίου τριμήνου) έχουμε: Τρίτη 18/1 self test, Πέμπτη 20/1 self test και Σάββατο 22/1 self test (3 test συνολικά)

Β. Για τη Β τάξη:

Για σήμερα, Τρίτη 18/1 όλα τα παιδιά έχουν ήδη υποβληθεί, σήμερα, στα τεστ που πρέπει λόγω προηγούμενου σχήματος διαγνωστικού ελέγχου.  Οπότε:

 1. Για τους ανεμβολίαστους μαθητές έχουμε: Τετάρτη 19/1  self test, Πέμπτη 20/1 self test, Παρασκευή 21/1, self test, Σάββατο 22/1 rapid test  (4 test συνολικά)
2. Για τους εμβολιασμένους και προσφάτως νοσήσαντες μαθητές (εντός τελευταίου τριμήνου) έχουμε: Πέμπτη 20/1 self test, Σάββατο 22/1 self test (2 τεστ συνολικά)

 

Για τα rapid test μπορείτε να προμηθεύεστε βεβαιώσεις από το σχολείο (μόνο για τις δημόσιες δομές). Όλα τα τεστ τα ανεβάζουμε στην πλατφόρμα edupass.gov.gr. Υπάρχει, όπως είδα, πρόβλεψη και για τα rapid test των μαθητών να προωθούνται από την ΗΔΙΚΑ στην edupass.gov.gr Η αρχική δήλωση των rapid στην ΗΔΙΚΑ γίνεται από το φαρμακείο ή τη δημόσια δομή. 

Τα ενδιάμεσα self test, (επιπλέον αυτών που χορηγεί το Υπουργείο μέσω των φαρμακείων) θα τα προμηθεύεστε από το σχολείο κατόπιν επικοινωνίας με τη Δνση του σχολείου


  Το χαρτί από τα rapid test, εκτυπωμένο,  πρέπει οπωσδήποτε να το έχουν μαζί τους πάντα οι μαθητές και να το επιδεικνύουν όταν χρειαστεί.


Ο Δντης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες