Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Υπενθυμίζουμε την υποχρέωση των μαθητών να βγάλουν κωδικούς πρόσβασης στο Π.Σ.Δ. όπως έχουμε πει και σε προηγούμενες αναρτήσεις. Κωδικούς δημιούργησαν περίπου 120 μαθητές. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων εκπαιδευτικών έχει δημιουργήσει ψηφιακή τάξη στο e-me και λογικά θα έχετε πάρει στα e-mails σας το link με το οποίο θα ζητήσετε εσείς πλέον να γίνετε μέλη της τάξης αυτής. Κάνετε κλικ στο link αυτό και ζητήστε να γίνετε μέλη της τάξης. Ο/Η δάσκαλος/α θα δει το αίτημά σας  και θα κάνει αμέσως αποδοχή για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στην ψηφιακή τάξη.
Παρακαλούμε να επισπεύσετε την εγγραφή των παιδιών, πρώτα στο Π.Σ.Δ. και στη συνέχεια στην ψηφιακή τάξη e-me του κάθε εκπαιδευτικού που σας το ζητάει, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη λειτουργία των νέων τάξεων.
Μέχρι να γίνει αυτό, ισχύει ο τρόπος που ήδη δουλεύουν οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές τους, δηλαδή, η αποστολή ομαδοποιημένων mails με φύλλα εργασιών και άλλες δραστηριότητες.
Ο τρόπος της επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς ρυθμίζεται από τους ίδιους.
Υπενθυμίζουμε και τα μαθήματα για μαθητές Δημοτικού, μέσω της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ2, που άρχισαν σήμερα στις 10.00πμ και θα γίνονται κάθε μέρα.
Για οποιαδήποτε απορία-ερώτηση παρακαλώ αποστείλετε mail σε μένα προσωπικά, στο dkaramouzas63@gmail.com και στο mail του σχολείου 4dimkate@sch.gr

Ο Δ/ντής
Δ. Καραμούζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες