Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 1. Επειδή πολλά παιδιά, κυρίως στην ώρα του διαλείμματος, ρίχνουν κάτω τη μάσκα, παρακαλούμε τους γονείς να χορηγούν στα παιδιά και, τουλάχιστον μία, ΕΦΕΔΡΙΚΗ μάσκα μέσα στην τσάντα τους. Το σχολείο δεν μπορεί να δίνει συνέχεια μάσκες στους μαθητές. Η παροχή μάσκας πρέπει να γίνεται από το σπίτι και είναι φροντίδα των γονέων.

2. Σε περίπτωση εποχικής ασθένειας λόγω της οποίας θα χρειαστεί να λείψει ο μαθητής/τρια από το σχολείο για κάποιο διάστημα, μεγάλο ή μικρό, παρακαλούμε, με την επάνοδό του, να φέρνει στο σχολείο ιατρική βεβαίωση για το νόσημα που έπασχε. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με την πορεία υγείας του παιδιού παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς.

3. Μαθητής/τρια που, κατά την κρίση του θεράποντος ιατρού κριθεί ως ύποπτος/η για λοίμωξη από covid-19 θα πρέπει να κάνει κατά προτεραιότητα το μοριακό διαγνωστικό τεστ. Εν αναμονή του αποτελέσματος το παιδί παραμένει σε απομόνωση κατ` οίκον ή νοσοκομείο αν αυτό κρίνει ο θεράπων ιατρός και, φυσικά, δεν έρχεται στο σχολείο

4. Μαθητής/τρια που πάσχει από εποχική γρίπη ή άλλη ασθένεια (πχ κρύωμα) πλην covid-19, σύμφωνα με τη διάγνωση του θεράποντος ιατρού, επανέρχεται στο σχολείο ένα εικοσιτετράωρο μετά τη λήξη των συμπτωμάτων, κυρίως του πυρετού και του βήχα. (Ο πυρετός είναι το βασικό αλλά εννοείται πως και με βήχα δεν μπορεί ο μαθητής να μείνει στο σχολικό χώρο για ευνόητους λόγους..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες