Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΥ»



Μετά την ολοκλήρωση των δράσεων της «Σκυταλοδρομίας του ΕΥ», που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή  και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού,  δηλώσαμε συμμετοχή στην διαδικασία βράβευσης των δράσεων και υποβάλαμε τα παρακάτω:

  1. Δελτίο τύπου, μέχρι 100 λέξεις, στο οποίο αναγράφεται ένα motto για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και τη δράση.

Αναρτήσαμε στον “χάρτη της ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥ”, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του BE ACTIVE

https://gga.gov.gr/component/content/article/253-beactive/1789-beactive-hellas, την ονομασία του σχολείου μας, την επιλογή του ΕΥ-ΕΥγένεια, το συνολικό μήκος της διαδρομής που έγινε  η σκυταλοδρομία του ΕΥ (222.000m), τον συνολικό αριθμό των μαθητών του Σχολείου μας που συμμετείχαν στη δράση (150 παιδιά), το motto, μία φωτογραφία από τη δράση και ένα κείμενο μέχρι 100 λέξεις που θα ενημερώνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας για τη δράση του Σχολείου μας.

Ο χάρτης της Σκυταλοδρομίας του «ΕΥ» δείχνει ολόκληρη την επικράτεια.

Τα σχολεία εμφανίζονται στο χάρτη με μικρά σημαιάκια. Ανάλογα με το θέμα του ΕΥ που το κάθε σχολείο έχει επιλέξει, τα σημαιάκια έχουν διαφορετικό χρώμα (π.χ. τα σχολεία που έχουν επιλέξει ότι τρέχουν για την ΕΥημερία εμφανίζονται στο χάρτη με π.χ. κίτρινο χρώμα). 

2. Ένα video διάρκειας μέχρι ένα λεπτό της ώρας:

https://youtu.be/MruDrF2oKog

3. Πέντε φωτογραφίες από τις δράσεις μας. 







Την επιμέλεια των παραδοτέων είχε η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Υφαντή Μαρία. Την επιμέλεια των εικαστικών δημιουργιών είχε η εκπαιδευτικός Εικαστικών κ. Γιοβανόγλου Αναστασία.Την επιμέλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων την είχε ο γυμναστής του σχολείου κ. Μπαμπάλης Δημήτριος και η Δ/ντρια του σχολείου. Στην υλοποίηση των  δράσεων συμμετείχαν όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με την καθολική συμμετοχή όλων των παιδιών!

Τα βραβευθέντα σχολεία θα λάβουν αθλητικό εξοπλισμό για το Σχολείο τους και επιπλέον βραβεία που θα ανακοινωθούν.

Στην Επιτροπή επιλογής των βραβεύσεων θα συμμετάσχουν Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της Επιτροπής βράβευσης των Σχολείων, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, https://gga.gov.gr/component/content/article/253-beactive/1789-beactive-hellas την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Η δια ζώσης βράβευση των Σχολικών μονάδων, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023.

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

translator

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργάτες